Bu Sayfadaki İçerik T.C. Kanunlar ve Yönetmelikler Çerçevesinde Avukat Duğrul YAŞARLIGİL Kontorlünde Oluşturulmuştur. QRV73 ve Yöneticisi Adli ve Hukuki Vekili.

Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://qrv73.com
QRV73 Bağımsız Kâr Amacı Gütmeyen Dijital-Çevrimiçi Amatör Telsiz Platformudur.
Hiçbir Dernek-Kurum-Kuruluş-SDK Vebenzeri Oluşumlarla İlgilisi ve Bağı Yoktur.
QRV73! Amatör Telsizciler İçin Tamamen Ücretsiz Bilgi-Döküman-Yazılım-Kaynak Vebenzeri Faydalı, Eğitici ve Öğretici Gönderiler Barındırır.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/ Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf/tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

07/04/2016 tarihli ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununu Gereğince Kişisel bilgileriniz başta olmaz üzere, hiçbir bilginiz ikinci veya üçüncü taraf yazılım ve kişilerle paylaşılmaz. QRV73.com Web Master ve Yönetim, Kişisel Bilgilerinizi Göremez. Ayrıca QRV73.com 256 bit Kripto Şifreleme SSL Sertifikası Kullanmaktadır. Verileriniz Tamamen Güvendedir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.( sadece kullanıcı onayı ile)

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.
Bu Servis Gravatar’dır. Gravatar Servisi Web Sitemizden Bağımsız Eklenti Biçimindedir, Sorumluluk Kullanıcı ve Servis Arasındadır.

Web Sitemizde Kullanılan Bazı Eklentiler Kullanıcı E-Postaları Gibi Bilgilere Erişebilir, Sorumluluk Tamamen Eklenti ve Kullanıcı Arasındadır.

İletişim bilgilerimiz

E-Posta Adreslerimiz:
iletisim@qrv73.com | destek@qrv73.com | aryasoft@qrv73.com

İletişim Formu:

Ek bilgi

QRV73.com Üyelik Sistemi İle Faaliyet Vermektedir.
QRV73.com İçeriği Amatör Telsizcilik Üzerine Olduğundan ve Amatör Telsizci Olmayanların Kötüye Kullanımını Engellemek Amacıyla
5/11/2008 tarihli ve 5809 sayılı Elektronik Haberlesme
Kanununun 43 üncü maddesi ile 8/6/1984 tarihli ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 35 inci maddesinin birinci fıkrasına Muhalefet Etmemek İçin Üyeliklerde Çağrı İşareti Zorunluluğu Vardır. Çağrı İşareti Olmayan(KEGM Amatör Telsizcilik Belgesi) QRV73.com’a Üye Olamaz.

QRV73.com’a Çağrı İşaretinizle Üye Olduğunuzda Bu Sayfada İçeren Gizlilik Politikasını Kabul Etmiş Sayılırsınız.
Üye Olan Kullanıcılar Sorumluluk Tamamen Kendilerine Aittir. İdari ve Hukuki Yaptırımlar Kanunlar Çerçevesinde Üyelere Aittir.!
QRV73.com ve Yönetim Ekibi Sorumlu Tutulamaz….

Paylaşılan İçerik

QRV73.com da Bulunan
Makaleler; İçerik Olarak Özgün ve Alıntı Olarak Paylaşılmaktadır. Alıntı Olan Gönderilerde Alıntı İbaresi ve Kaynağı Mutlaka İçerir.
Görseller; Kullanılan Görseller Lisans ve Telifsiz Görsellerden Oluşmaktadır.
Yazılımlar; Bulundurduğumuz Yazılımlar Çoğu Web Sitesinde Hali Hazırda Sergilenen Yazılımlardan Alıntıdır. Telif Hakkı Orjinal Yayıncı Web Sitesine Aittir.
Paylaştığımız İçeriklerde Telif Hakkı Söz Konusu Olamaz, Alıntı Olan İçerikler Kaynak Belirtilerek Alıntı İbaresi İçerir. İçeriklerden QRV73.com ve Yöneticileri Sorumlu Tutulamaz.!

QRV73 Üçüncü Parti Uygulama ve Web Topluluk Grup Kuralları

QRV73’ün; Whatsapp-Telegram-Facebook Ve Benzeri Uygulama ve Web Topluluk Grupları İçin Geçerli Kurallar

QRV73.com Topluluk Grubu Kuralları.
Gruba Katılımınızdan itibaren kuralları ve yükümlülükleri kabul etmiş sayılırsınız!!!

Konuşmalarınızda topluluk kurallarına uyulması gerekir.
Argo, Küfür,Nefret Söylemi Grupta Yasaktır. İhlali Halinde Uyarı Yapılır.Tekrarı Halinde İki Gün Engellenir.

Din,Dil,Irk,Siyaset ve Terörizim Sempatizanlığı Yapıldığı Takdirde Uyarısız ve Süresiz Gruptan Çıkartılır ve Engellenirsiniz.

Grup içi seviyeli eleştiri ve tartışma yasak değildir.

Üç defa üst üste grup içinde konuşma tekrarlamak flood olarak algılanır ve geçici süre susturulursunuz.

Grup içerisinde ticari faaliyetlerde bulunulması halinde taraflar 2 gün boyunca engellenir, tekrarı halinde gruptan çıkartılır.Ticari faaliyetlerinizi lütfen özelden görüşünüz!

Grup içerisinde reklam,ilan,tanıtım ve benzeri paylaşımlar yasaktır.! (qrv73 sponsorları sadece ilan ve reklam paylaşımlarında bulunabilirler.)

Yönetici ve Moderatörler Sebep Yada Gerekçe Sunmaksızın Kullanıcı yada Kullanıcıları;Engelleyebilir, Ban’layabilir, Susturabilir yada Gruptan Çıkartabilirler

Grup herkese açık bir gruptur. Bu sebepten paylaşım ve konuşmlarınıza çok dikkat ediniz.

QRV73 Tarafından Geliştirilen Yazılım ve Uygulamalar

QRV73 Tarafından Geliştirilen ve Yazılan toplam 3 adet uygulama vardır.
1A.R.Y.A.(Amatör Radyo Yazılımları Arşivi) ;QRV73 Tarafından Amatör Telsizciler İçin Yapılan Microsoft Windows İşletim Sistemlerinde Çalışan EXE tabanlı, Programlama Yazılımları Bütünleşik Halde Barındıran Derlenmiş Bilgisayar Programıdır. (QRV73 Web Üzerinde Mevcut)

2 QRV73! Android Uygulaması ; QRV73 Tarafından Geliştirilen , Bünyesinde Amatör Telsizcilik ile İlgili Birçok Bilgi ve Birikimi Barındıran Android Tabanlı Sistemlerde Çalışan Akıllı Telefon Uygulamasıdır. (Google Play’de Mevcut)

3DMR ID Systems and Search | DMR Kimlik Sistemleri Android Uygulaması ; QRV73 Tarafından Geliştirilen Bünyesinde DMR ID Sorgulama ve DMR Sistemleri ile İlgili Bilgi ve Kaynakları Barındıran, Android Tabanlı Sistemlerde Çalışan Akıllı Telefon Uygulamasıdır. (Google Play’de Mevcut)

QRV73 Tarafından Geliştirilen Yazılım ve Uygulamalar Kendi Yazılımları Tamamen Güvenlidir(ARYA Yazılımı İçinde Telsiz Programlama Yazılımlarını Barındırır. O Yazılımlar Kendi İçinde Tehdit Etkeni Buldurabilir Bu Durum ARYA yada QRV73 ile İlgili Değil Bağlı Telsiz Programlama Yazılımı ile İlgilidir.). Bir Çok Sistem ve Malware Testlerinden %100 Güveli Onay Testi Yapılmıştır. Bu Testleri Kendinizde Güvenli Şekilde VirusTotal Gibi Virüs Tarama Sistemlerinden Yaptırabilirsiniz.

Reklam Verme ve Sponsorluk

Reklam Verme ve Sponsorluk için; 
TB1TFO Fatih ÖNDER
+90 534 574 90 47  | tb1tfo@qrv73.com


%d blogcu bunu beğendi: